OFIS Arhitekti یک پسوند تکراری را به خانه حلقه در اسلوونی اضافه می کند

یک پسوند نیمه محصور و سینوسی که برای تسهیل “زندگی در فضای باز-داخلی” طراحی شده است، رینگ هاوس را تعریف می کند، یک ویلای دهه 1930 در اسلوونی که توسط استودیوی محلی OFIS Arhitekti بازسازی شده است.

این ویلای مدرن که در حومه پایتخت، لیوبلیانا قرار دارد، برای بهبود ارتباط خود با باغ نیاز به مدرن سازی داشت، زیرا دسترسی مستقیم از طبقه همکف نداشت.

OFIS Arhitekti با گسترش فضاهای زندگی خود با ساختار حلقه ای که دهلیز باغ را در قلب طرح تعریف می کند، به این امر دست یافت.

نمای هوایی از خانه حلقه توسط OFIS Arhitektiنمای هوایی از خانه حلقه توسط OFIS Arhitekti
OFIS Arhitekti یک پسوند تکراری را به ویلا در اسلوونی اضافه کرده است

OFIS Arhitekti به Dezeen گفت: “مشتریان به دنبال گسترش خانه به باغ بزرگ در جلو بودند تا زندگی داخلی و خارجی خود را گسترش دهند.”

او ادامه داد: «افزونه فضاهای متفاوتی در فضای باز ایجاد می کند.

این ژست نوعی عبور از عابر پیاده است که بخشی از باغ را در یک آتریوم داخلی شبیه ذن محصور می کند و در عین حال فضای داخلی ویلا را به باغ باز متصل می کند.

پسوند خانه منحنی در اسلوونیپسوند خانه منحنی در اسلوونی
قدمت این ویلا به دهه 1930 برمی گردد. عکاسی توسط توماس گرگورک

پسوند خانه حلقه از توپوگرافی سایت پیروی می کند و به آرامی به سمت جنوب و دور از خانه شیب دارد.

در داخل دو قسمت نشیمن نیمه دایره ای وجود دارد که یادآور پنجره های اصلی ویلا است.

خانه گرد OFIS Arhitektiخانه گرد OFIS Arhitekti
بخشی از پسوند برای عناصر باز است

قسمت نشیمن در شرق برای استراحت در نظر گرفته شده است و با شیشه های تمام قد محصور شده است.

در غرب، فضای نشیمن به عنوان یک آشپزخانه اوپن و رستوران باز به عناصر استفاده می شود که فقط با ستون ها و یک پرده محدود می شود.

OFIS Arhitekti توضیح داد: “اتاق نشیمن در یک منطقه لعابدار شبیه یک باغ زمستانی قرار دارد، در حالی که قسمت غذاخوری و آشپزخانه در فضای باز زیر سقف قرار دارد و با پرده های سایه دار محافظت می شود.”

به عنوان بخشی از پروژه، استودیو همچنین برخی از ویژگی های اصلی خانه را بازسازی کرد. این شامل جایگزینی سقف شیبدار دهه 1980 با سقفی مسطح طبق طرح اولیه بود.

اتاق غذاخوری در فضای بازاتاق غذاخوری در فضای باز
انتهای باز شامل یک منطقه غذاخوری است. عکاسی توسط توماس گرگورک

OFIS Arhitekti گفت: “مانند بسیاری دیگر از ویلاهای بورژوازی شهری قبل از جنگ، مالکان قبلی این خانه را به چیزی که فکر می کردند کاربردی تر بود تبدیل کردند – بنابراین آن را با پله های فلزی خارجی گسترش دادند و سقفی شیبدار روی یک سقف صاف قرار دادند.” .

ما ایده‌های مختلفی را به مشتری ارائه کردیم که بیان می‌کرد مفهوم رسمی اصلی باید تضادی باشد تا بین جدید و موجود تمایز قائل شود.»

راهرو شیشه ای در رینگ هاوس طراحی شده توسط OFIS Arhitektiراهرو شیشه ای در رینگ هاوس طراحی شده توسط OFIS Arhitekti
بخش بسته شامل یک منطقه استراحت است

پروژه بازسازی نزدیک به ده سال طول کشید و بر اساس کار قبلی OFIS Arhitekti در موزه شهر لیوبلیانا ساخته شد، جایی که این طرح دارای یک گسترش مارپیچی برای اتصال فضاهای نمایشگاهی متفاوت موزه بود.

پروژه‌های قبلی استودیوی اسلوونیایی که در Dezeen به نمایش گذاشته شده‌اند شامل یک خلوتگاه تماشای ستارگان در صحرای گورافه اسپانیا و یک خانه معماری در لیوبلیانا با کاشی‌های آجری قرمز است.

عکاسی توسط یانز مارتینچیچ انجام شده است مگر اینکه خلاف آن ذکر شده باشد.

منبع: https://www.dezeen.com/2024/05/12/ofis-arhitekti-ring-house-extension/

تحریریه کتب معماران

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *